Twitter


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van DSK Media en
internetmarketing ontwikkelingen
Vul hieronder uw mailadres in a.u.b.

Inwise Nederland

inwise is een internationaal bedrijf dat technologische oplossingen ontwikkelt om bedrijven te helpen met het verspreiden van digitale berichten. 

 

Sinds 2002 biedt inwise digitale marketingoplossingen. Met het online systeem bieden we sms-marketing, e-mailmarketing en social-mediamarketing. Wereldwijd gingen duizenden tevreden klanten u voor. Het voordeel van digitale marketing is dat het creëren, verzenden en traceren van digitale marketingberichten heel eenvoudig is. U kunt met het systeem nieuwsbrieven, sms'jes, verjaardagswensen, facturen, enquêtes, kortingcodes versturen en nog veel meer.

 

Waarom is inwise het juiste bedrijf voor u?

 

Geavanceerde en eenvoudige technologie - We doen er alles aan om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde, stabiele en veilige technologische oplossingen. Met dit in gedachten, richten we ons vooral op de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Wij zijn gespecialiseerd in digitale marketing en we richten ons continu op het verbeteren van onze producten en diensten.

 

Verder denken dan technologie - Technologie vormt slechts een deel van de marketinginspanningen die onze klanten gebruiken om hun doelen te bereiken. Met ons systeem hebben we voor elke branche verschillende marketingoplossingen.

 

Mensen - We proberen niet te verdwalen in de technologie en we bedenken altijd of de nieuwe technologie wel eenvoudig te gebruiken is door onze klanten. We zullen altijd de voorkeur hebben om u via de telefoon te helpen en met leveranciers en partners maken we We hebben kantoren in twintig landen en ons systeem is beschikbaar in negen talen. Door onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we onze oplossingen afstemmen op uw unieke wensen.

 

 

Maak nu een gratis testaccount aan!