Nieuws

Het laatste nieuws van DSK Media

Enkele refenties


Twitter


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van DSK Media en
internetmarketing ontwikkelingen
Vul hieronder uw mailadres in a.u.b.

Adverteren?


U wilt graag uw product of dienst verkopen, maar u wilt niet een te grote investering?

Vind u adverteren tegenwoordig ook zo duur? Vaak kunt u via affiliate advertenties inkopen maar het rendement hiervan ligt vaak erg laag, maar de CPC (kosten per klik) of CPM (kosten per 1000 weergaven) zijn vaak erg hoog. 
Lees meer....

Social Media


Haal meer rendement uit uw social media activiteiten! Wij ontzorgen u!

Wij zorgen ervoor dat u geen campagnes meer hoeft samen te stellen. Middels onze software zorgen wij ervoor dat de invloed die u uitoefent via social media ook daadwerkelijk wordt gemeten. 
Lees meer.....

Onze merken


Wij beheren verschillende website’s en hebben een aantal producten ontwikkeld

Wij beheren een aantal verschillende website’s, hierop is het mogelijk op bijvoorbeeld te adverteren. Deze website’s worden door ons zelf beheerd. 
Lees meer.....

Mobiele Applicaties


U heeft behoefte om een mobiele applicatie te laten maken?

Mobiele applicaties kunnen zeer uiteenlopen van inzag in bedrijfsgegevens tot het live doorvoeren van bestellingen zoals bijvoorbeeld in een café. Of bent u misschien nieuwsgierig waar uw containerschip zich bevindt? 
Lees meer.....

DSK Media op de beurs

DSK Media neemt deel aan het Netwerkevenement in Apeldoorn. Op 16 oktober 2012 tussen 14.00 en 20.30 vindt het Business & Adventure Event plaats bij Hotel Restaurant Gastronomique de echoput in Apeldoorn.

De Netwerkvloer biedt uitgebreide mogelijkheden om te netwerken en de kans om kennis te maken met een diversiteit aan bedrijven. Maak kennis met DSK Media op de Netwerkvloer in Apeldoorn. Zet een stap voorwaarts. Leg nieuwe contacten en vergroot uw naamsbekendheid.

Vraag hier gratis een toegangskaart aan!

Terug