Nieuws

Het laatste nieuws van DSK Media

Enkele refenties


Twitter


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van DSK Media en
internetmarketing ontwikkelingen
Vul hieronder uw mailadres in a.u.b.

Adverteren?


U wilt graag uw product of dienst verkopen, maar u wilt niet een te grote investering?

Vind u adverteren tegenwoordig ook zo duur? Vaak kunt u via affiliate advertenties inkopen maar het rendement hiervan ligt vaak erg laag, maar de CPC (kosten per klik) of CPM (kosten per 1000 weergaven) zijn vaak erg hoog. 
Lees meer....

Social Media


Haal meer rendement uit uw social media activiteiten! Wij ontzorgen u!

Wij zorgen ervoor dat u geen campagnes meer hoeft samen te stellen. Middels onze software zorgen wij ervoor dat de invloed die u uitoefent via social media ook daadwerkelijk wordt gemeten. 
Lees meer.....

Onze merken


Wij beheren verschillende website’s en hebben een aantal producten ontwikkeld

Wij beheren een aantal verschillende website’s, hierop is het mogelijk op bijvoorbeeld te adverteren. Deze website’s worden door ons zelf beheerd. 
Lees meer.....

Mobiele Applicaties


U heeft behoefte om een mobiele applicatie te laten maken?

Mobiele applicaties kunnen zeer uiteenlopen van inzag in bedrijfsgegevens tot het live doorvoeren van bestellingen zoals bijvoorbeeld in een café. Of bent u misschien nieuwsgierig waar uw containerschip zich bevindt? 
Lees meer.....

Nieuwe website

Internet-marketing nu ook voor het MKB bereikbaar!

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar nieuwe manieren om klanten te bereiken en om relaties te versterken. Dus u hoort ook de vele ontwikkelingen op het gebied van smartphones, Facebook, Twitter en Google Adwords. "Daar moeten we ook iets mee"...Alleen "hoe gaan we dit doen?": werknemers zijn al overbezet, u heeft het zelf druk en het kost teveel om iemand aan te nemen.

Dan blijven er nog twee keuzes over. 

1. U vraagt uw neefje of kennis om een Facebook-pagina op te zetten 
2. U huurt een extern bureau in 

Al snel blijkt echter dat dat ook niet de oplossing is. Immers, u moet nog steeds de diverse media beheren en vooral up-to-date houden. Gevolg: u bent mogelijk actief op het web, maar al het andere schiet er bij in. 
Deze ervaringen hebben ons doen besluiten om DSK Media op te richten, zodat u uw persoonlijke internetmarketeer heeft. 

DSK Media heeft inzichtelijke pakketten, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook kunt u bij DSK Media aankloppen, aanbellen of mailen voor andere webzaken, zoals webshops, websites en mobiele applicaties. 

Vanaf vandaag bereikbaar via een nieuwe website: www.dskmedia.nl

 


Terug