Nieuws

Het laatste nieuws van DSK Media

Enkele refenties


Twitter


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van DSK Media en
internetmarketing ontwikkelingen
Vul hieronder uw mailadres in a.u.b.

Adverteren?


U wilt graag uw product of dienst verkopen, maar u wilt niet een te grote investering?

Vind u adverteren tegenwoordig ook zo duur? Vaak kunt u via affiliate advertenties inkopen maar het rendement hiervan ligt vaak erg laag, maar de CPC (kosten per klik) of CPM (kosten per 1000 weergaven) zijn vaak erg hoog. 
Lees meer....

Social Media


Haal meer rendement uit uw social media activiteiten! Wij ontzorgen u!

Wij zorgen ervoor dat u geen campagnes meer hoeft samen te stellen. Middels onze software zorgen wij ervoor dat de invloed die u uitoefent via social media ook daadwerkelijk wordt gemeten. 
Lees meer.....

Onze merken


Wij beheren verschillende website’s en hebben een aantal producten ontwikkeld

Wij beheren een aantal verschillende website’s, hierop is het mogelijk op bijvoorbeeld te adverteren. Deze website’s worden door ons zelf beheerd. 
Lees meer.....

Mobiele Applicaties


U heeft behoefte om een mobiele applicatie te laten maken?

Mobiele applicaties kunnen zeer uiteenlopen van inzag in bedrijfsgegevens tot het live doorvoeren van bestellingen zoals bijvoorbeeld in een café. Of bent u misschien nieuwsgierig waar uw containerschip zich bevindt? 
Lees meer.....

Facebook tips

Veel ondernemers kunnen tegenwoordig niet meer zonder social media. Als u social media op de juiste manier gebruikt zorgt het voor klantenbinding en klantenbinding resulteert in meer verkopen.

Facebook-commerce is een speciale benaming voor verkopen via Facebook. Wereldwijd verdienden bedrijven veel geld aan Facebook.

Geld verdienen met Facebook?

Nieuwe manier van klantenbinding :

Enige tijd geleden verstuurden bedrijven e-mails en post om consumenten op de hoogte te houden over uw dienst of product. Met Facebook is dit veel eenvoudiger. Een consument geeft aan dat ze uw bedrijf, product of dienst leuk vinden. Als ze zich hebben aangemeld blijft de consument informatie over u ontvangen. Let er wel op dat u waardevolle informatie gaat plaatsen. ( Dit omdat mensen met één druk op de knop u niet meer volgen via Facebook )
 
Om ervoor te zorgen dat mensen u blijven volgen is het van belang om ze te blijven boeien, prikkelen en verleiden. Het hangt wel af van de doelgroep en het is belangrijk om goed te luisteren naar de behoefte van uw klant. Blijf de klant verleiden met bijvoorbeeld prijsvragen, acties of gratis producten.

Kortingen en gratis producten

Nederlanders zijn gevoelig voor weggeef- en kortingsacties. Op deze manier komt u weer onder de aandacht en mensen delen het met vrienden. Op deze manier krijgt u nieuwe volgers en uw klantenbestand zal nog verder gaan groeien.

Verkopen via Facebook

U kunt Facebook-commerce zien als een extra webwinkel waarmee u direct in contact staat met de klant. Vraag eens uw klanten wat ze vinden van uw bedrijf, product of dienst. Een andere methode is om te vragen naar tips en opmerkingen. ( Met deze informatie kunt u beter inspelen op de behoefte van uw doelgroep )

Mond op mond reclame

Uw trouwe klanten kunnen met veel enthousiasme uw product of dienst promoten bij andere mensen op Facebook. Het lijkt heel moeilijk om een trouwe klant zover te krijgen maar er zijn applicaties zodat een klant reseller van u kan worden. Deze resellers kunnen een percentage of bedrag per verkocht item krijgen.


Terug