Twitter


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van DSK Media en
internetmarketing ontwikkelingen
Vul hieronder uw mailadres in a.u.b.

Producten


Om een juiste selectie te maken van onze producten, maken wij graag een afspraak met u om uw internet strategie te bespreken. Zo kijken wij wat uw doelgroep is, bepalen wij in overleg met u het bereik van uw (potentieele) klanten en brengen wij de concurrentie in kaart zodat we hier goed op kunnen inspelen. Om u een visie te geven van onze werkwijze, zullen wij deze uitgebreid en puntsgewijs hieronder toelichten.

Doelgroep en bereik
Door middel van het vaststellen van uw bereik en doelgroep, kunnen wij onderzoeken op welke websites uw doelgroep zich begeeft. Welke boodschap spreekt uw (potentieele) klanten aan en haalt ze vervolgens naar uw website toe, dit wordt ook wel een stukje conversie genoemd. Google behoort standaard tot de analyse, daar wordt gekeken welke zoekwoorden uw doelgroep gebruikt en hoeveel keer er op gezocht wordt zodat de juiste keuze gemaakt kan worden waar de focus op moet komen te liggen.

Website rapport
Door middel van uw statistieken en de website scan die wij maken kunnen wij in kaart brengen hoe uw website er nu voor staat en waar wij deze kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen wij ook door middel van onze scan het gedrag van uw website bezoekers in kaart brengen waardoor we hier op kunnen inspelen.
 
Converteren
Door middel van al deze weetjes, kunnen wij de logische paden in kaart te brengen die de conversie voor uw doelgroep(en)  vergroot. Daarnaast kijken we samen naar de look en feel van de website om de bezoeker het zo eenvoudig te maken.
 
Ontwikkelen
Als de bezoeker eenmaal klant is wil je deze klant behouden en middels up-selling en cross-selling een hogere conversie behalen. Door middel van onze email marketing module maak je van je huidige klanten belangrijke bezoekers die pro-actief verleid worden om iets met uw bedrijf te doen.