Twitter


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van DSK Media en
internetmarketing ontwikkelingen
Vul hieronder uw mailadres in a.u.b.

Social Media Marketing

Door DSK Media blijft u actief vindbaar op social media gebied. U heeft volledig inzicht in de resultaten en maakt door ons systeem automatisch gebruik van social media. Het is van belang om actief bezig te blijven op social media gebied. Als een bezoeker kijkt op uw social media en er staat een oud bericht van een paar maanden geleden dan komt dit niet betrouwbaar over. Het is dus echt van groot belang om met uw bedrijf actief bezig te blijven op social media gebied. Het bijhouden van social media kost veel tijd en DSK Media helpt u om actief te kunnen blijven op social media gebied.

 


Bouw een relatie op met uw klant!
Het informeren van uw klant over het laatste nieuws, producten en het geven van tips wekt vertrouwen. Een klant blijft zo op de hoogte wat er binnen uw bedrijf speelt en u laat weten dat u er voor ze bent. Op deze slimme marketingmanier raakt een klant betrokken en zijn ze eerder geneigd om uw product of dienst af te nemen.

Uw publiek  vergroten doormiddel van social media kanalen.
Door gebruik te maken van verschillende social media kanalen vergroot u uw publiek. Het leuke van social media is dat het op dit moment het snelst groeiend marketing middel is. We kunnen u helpen met het vergroten van uw publiek en dan ons richten op het opbouwen en onderhouden van de relatie met uw publiek. Voor het bedrijfsleven zijn Twitter, Facebook, Youtube en LinkedIn de beste social media middelen. Heeft u nog geen Twitter, Facebook, Youtube kanaal of een Linkedin pagina dan kunnen we u hiermee helpen.

Lead en sales genereren
Door een actieve marketingstrategie van DSK Media heeft u meer bezoekers op uw website en daarmee ook meer kans op leads en sales. Dit doen we via social media kanalen en we informeren de klant doormiddel van een digitale nieuwsbrief.

Twitter

Twitter is een micro-blogging en social networking site die gebruikers in staat stelt om informatie te delen met anderen door "tweet-ing". Tweets zijn kleine berichten van maximaal 140 tekens die u uit, naar uw volgers.

Twitter is een essentieel instrument voor elk bedrijf om de meest recente informatie te verspreiden. Ook uw klanten zijn op Twitter actief!

 De rol van Twitter en onze werkzaamheden voor u:

 • De bekendheid van uw bedrijf wordt verhoogd door een nieuw kanaal te gebruiken
 • Branding: u krijgt een compleet uniek bedrijfsprofiel met uw bedrijfslogo, slogan, en contactgegevens.
 • Uw biografie trekt potentiële nieuwe klanten aan
 • U heeft geen extra omkijken naar de werking van Twitter en het plaatsen van berichten. Wij doen dat samen met u. Desgewenst automatisch!
 • Kortingen en aankondigingen worden zo naar een nieuw publiek kenbaar gemaakt
 • U bent actief op de plek waar uw klant ook actief is

Facebook

Facebook is één van de meest populaire sociale netwerksites. Bijna 50% van alle Nederlanders heeft een Facebook-account!

Gebruikers kunnen vrienden toevoegen, berichten sturen, vertellen over wat hen bezighoudt en zien wat een ander bezig houdt. Maak als bedrijf gebruik van de voordelen van Facebook. Facebook heeft verschillende mogelijkheden om een bedrijfspagina te maken om  zo uw omzet te verhogen en in contact te blijven met uw klanten en leveranciers. Kortom met Facebook kunt u eenvoudig communiceren met uw klanten en u bouwt snel een persoonlijke relatie op.

In tegenstelling tot wat u denkt is Facebook niet gratis...U moet minimaal 10 uur reserveren per maand om zelf uw Facebook-pagina te beheren en te controleren wat er allemaal gezegd wordt over uw bedrijf.

DSK Media brengt Facebook dichterbij:

 • Uw merk en bedrijf wordt bekender door een Facebook-pagina, die DSK Media voor u instelt en beheert
 • We verbinden deze pagina met andere belangrijke hulpbronnen zoals een nieuwsbrief, inschrijfformulieren en links naar uw website.
 • Teksten en dynamische berichten, zoals foto's, video's en events worden door DSK Media verzorgd
 • Uw pagina bevat alle relevante contactinformatie en productinformatie

YouTube

YouTube is een video-website die gebruikers in staat stelt hun video te uploaden, te delen, en video's te bekijken. Geregistreerde gebruikers mogen een onbeperkt aantal video's naar hun kanaal uploaden. YouTube is een nieuw medium om op een interactieve manier uw klanten te benaderen en vragen te beantwoorden (bijvoorbeeld instructievideo's).

En let op: Na Google is YouTube de grootste zoekmachine.

Wat betekent dit voor uw bedrijf:

 • Uw eigen YouTube-kanaal wordt aangemaakt door ons met uw bedrijfslogo, slogan, en contactgegevens
 • Door direct te handelen verbinden we uw kanaal aan andere bedrijven en gebruikers op YouTube die relevant zijn, zoals klanten, prospects, overheden en innovatieve bedrijven.
 • Uw YouTube filmpjes zijn door ons SEO geoptimaliseerd door de juiste zoekwoorden in te voeren bij elk filmpje.

Linkedin

LinkedIn is een professionele social netwerk website. Het lijkt op een beetje op Facebook maar dan voor de zakelijke markt. Mensen kunnen elkaar toevoegen en kennis en informatie over hun bedrijf, product of dienst delen met elkaar. Bij elke gebruiker ziet u waar ze hebben gewerkt en waar ze momenteel mee bezig zijn. Met linkedin kunt u een professioneel netwerk opbouwen.

Ook kunt u actief deelnemen en discussiëren met klanten en branchegenoten.
Linkedin geeft uw bedrijf de mogelijkheid om met andere bedrijven in contact te komen, ook kunt u vacatures invullen via Linkedin.

DSK Media zorgt voor een professioneel gebruik van Linkedin:

 • U heeft uw eigen Linkedin bedrijfs profiel.
 • De belangrijkste managers, verkopers en andere medewerkers hebben hun profiel goed ingesteld.
 • U kunt (zelf of via onze medewerkers) deelnemen aan groepsdiscussies om vragen te stellen en vragen te beantwoorden van uw doelgroep.

Wilt u meer informatie over onze Social Media Marketing oplossing? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop.